Cautare

61443 de rezultate pentru "antena 1 stirile din 07 09 201dn1" (3.97 secunde)
In prima editie a noului sezon Te cunosc de undeva, care va fi difuzata maine seara pe Antena 1, George revine in forta intr-un travesti de zile mari!
Institutul considera ca printr-o afirmatie facuta miercuri seara, la Antena 3, Munteanu a deformat sensul si continutul Legii 217/2015.
https://antenastars.ro + mai multe stiri mondene pe www.spynews.ro ? liveVIDEO pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
Din pacate, se pare ca a pierdut aceasta lupta, scrie ziarul ardelean - Aceeasi soarta a avut-o si proiectul de lege initiat de USR-istul Adrian Wiener, prin care se propunea adoptarea unei taxe pe bauturile carbogazoase indulcite, pe modelul defunctei taxe pe viciu la tutun si alcool, ingropata de Teodorovici anul trecut.
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor:
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
Stirile Pro TV : Sarea ascunsa din alimente. ... Din pacate, noi romanii consumam mai mult decat dublul cantitatii recomandate. Din aceasta cauza sunt inregistrate peste 3 milioane de cazuri de boli cardiovasculare, care situeaza Romania pe primele locuri intr-un top european al imbolnavirilor.
19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru. Vezi LISTA romanilor internati la clinica din Podgorica!
In calcul au fost luate 9 femei din PSD, 2 din PNL, 2 din PD, 5 din PUR si 3 din PRM.
Am comentat cateva dintre ele, demonstrand interesul agentiei in fenomenul OZN, mai ales dupa spectaculoasele observatii, din iulie 1952, deasupra capitalei SUA.
Un articol interesant in acest sens este si cel publicat in Journal of Transatlantic Studies, de Greg Eghigian, profesor asociat la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, despre modul in care au fost percepute stirile despre OZN-uri si extraterestrii de locuitorii Germaniei postbelice, atat de cei din vest cat si de cei din est, in conditii de suspiciune si de multe sentimente antiamericane.
FARCAS) Am evocat, in ultimele doua articole, plecand de la un studiu al cercetatorului Greg Eghigian, de la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, reactia societatii postbelice din Germania de Vest la stirile despre OZN-uri si extraterestrii.
La momentul lansarii sale, in 1980, CNN a fost primul canal de stiri din lume cu program de 24 de ore. De atunci a continuat sa fie liderul pietei, furnizand cu promptitudine stiri unei audiente formate din milioane de telespectatori.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
"Ani buni m-am luptat sa ies din umbra. ... "Julian detinea cele mai multe informatii, dar era si cel mai secretos din grup", a spus Ken Day, liderul anchetei. ... Cred ca a facut asta din convingerea ca toata lumea ar trebui sa aiba acces la orice fel de date".
Asa cum aflam dintr-un articol publicat de Mark Branagan in numarul din 1 iulie 2018 al ziarului Express, dosarele secrete dezvaluie faptul ca spionii britanici au sperat sa captureze o farfurie zburatoare si sa utilizeze tehnologia sa (extraterestra?) pentru a construi super-arme.
Nu va fi insa un proces constant din cate ne dam noi seama, va fi un proces neregulat, cu o prima jumatate de an foarte grea, urmata de o revenire la pozitiv in a doua jumatate a lui 2010".
Si, pentru ca am observat performanta slaba din ultima vreme din reteaua Facebook, am zis sa pun pe hartie cateva idei, poate ajuta.
In primul moment am crezut ca e girofarul de la masina unui echipaj al politiei din Galati, venit in control. ... din verde pornea rosu. ... Plutonierul Mancu a zarit una singura, si pe aceea din spate.
google-analytics.com